Verzendkosten & Levertijd

like

Verzendkosten

Bij Broodbakmachine Specialist, binnen Nederland gratis verzending vanaf €75,-, daaronder €6,95 vaste verzendkosten. De kosten voor verzending naar het buitenland is afhankelijk van het land. Voor een prijsindicatie kunt u mailen naar info@broodbakmachine-specialist.nl

like

Levertijd

Bij elke bestelling staat de geschatte levertijd bij het product. Gemiddeld is onze levertijd 2-3 werkdagen. De bestellingen van Broodbakmachine Specialist worden bezorgd door PostNL. We houden u per e-mail op de hoogte waarneer uw product verzonden is. Nadat wij u een mail sturen van verzending is uw bestelling de volgende werkdag meestal al in huis. Voor leveringen zijn wij echter afhankelijk van PostNL. Wij zijn daarom niet aansprakelijk voor te laat geleverde bestellingen.

like

Retourneren

Bent u niet tevreden met het product? Dan heeft u wettelijk een bedenktermijn van 14 dagen. Als u binnen de  bedenktermijn aangeeft de aankoop te willen ontbinden, dan heeft u na ontbinding nog 14 dagen het recht om de product(en) retour te sturen. U bent niet verplicht een reden voor retour op te geven. Wij nemen het retour aan en storten het volledige aankoopbedrag terug. Wij maken het aankoopbedrag, na ontbinding, binnen 14 dagen over op het opgegeven bankrekeningnummer.

U betaalt zelf de verzendkosten voor de retourzending van één of meerdere producten. Het product mag niet beschadigd of gebruikt zijn. Mocht een teruggestuurd product wel beschadigd of gebruikt zijn, dan zal Broodbakmachine Specialist de waarde vermindering doorberekenen. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail sturen aan info@broodbakmachine-specialist.nl met het retourformulier. Deze kunt u op de pagina Retourneren vinden. Vermeld daarbij uw naam, bankgegevens en het aantal producten welke u wilt retourneren.