Menu
Your Cart

Broodbakmachine

Broodbakmachine kopen
Wat is er nou heerlijker dan ’s-morgens wakker worden van de geur van versgebakken brood? Met een broodbakmachine kun je elke ochtend genieten van een paar boterhammen die nog warm zijn! Je zet ’s-avonds voordat je naar bed gaat gewoon de broodbakmachine klaar met bloem erin en stelt hem in op de tijd dat je wil dat het brood klaar is. Makkelijker, lekkerder en gezonder kan dus niet!

Voordelen broodbakmachine
Een broodbakmachine heeft een aantal significante voordelen ten opzichte van bakken met de hand. Het belangrijkste is misschien wel dat je niet zelf hoeft te kneden en, zeker als je gebruik maakt van broodbakmixen, dat je ook maar weinig last hebt van geknoei. Daarnaast is het zo dat het deeg in de compacte ruimte van het apparaat fantastisch rijst. Zo kan er dus eigenlijk maar weinig misgaan en kun je altijd, wanneer je maar wilt, genieten van een perfect gebakken ovenvers brood.

Groot assortiment kwaliteit apparaten bij de Broodbakmachine Specialist
Wij hebben een uitgebreid assortiment broodbakmachines van topmerken als Inventum, Phillips, Bestron, Clatronic en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Daarnaast hebben wij ook elektrische messen om het brood perfect te snijden.

Andere functies
Veel machines hebben, naast de functie van brood bakken, ook andere mogelijkheden. In sommige kun je ook cake of jam maken, of de machine gebruiken om bijvoorbeeld pizzadeeg perfect te kneden en te laten rijzen. Bedenk dus wat je zo ongeveer van je broodbakmachine verwacht, voordat je een keuze gaat maken. Ook kun je letten op de maat/inhoud van het apparaat; met hoeveel personen eet je van het brood en waar moet de machine komen te staan?

We noemden het hierboven al even; de mogelijkheid een vertraging in te stellen op de broodbakmachine. Je kunt dan precies instellen wanneer je het brood wilt hebben. Dit is erg handig voor het ontbijt; het deeg wordt gekneed, rijst en wordt gebakken terwijl jij nog lekker op 1 oor ligt! Verder is het in sommige apparaten mogelijk de opwarmstand in te schakelen, zodat je het brood warm kunt houden of juist weer een beetje opwarmt.

Bestel hem bij de Broodbakmachine Specialist
Wil jij ook dagelijks gezond en versgebakken brood? Geniet dan binnenkort van de huiselijke en hongeropwekkende geur van vers baksel. Bekijk onze broodbakmachines en besluit welke voor jou het meest geschikte apparaat is. Bij de Broodbakmachine Specialist heb je al een broodbakmachine van topkwaliteit voor maar € 50! Een tip van ons, kijk ook eens bij de glutenvrije broodbakmachines.

Heb je al een keuze kunnen maken in ons uitgebreide assortiment? Bestel het apparaat van jou keuze en heb het in 2 à 3 dagen al in huis. Betalen kan veilig en makkelijk via iDeal en het leuke is, de bezorging is helemaal gratis bij bestellingen van €75 of meer! Het bestellen van zo’n fantastisch apparaat is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest en wij garanderen je, dat je een machine aanschaft die je leven echt aangenamer maakt!